digital hälsocheck

Ett tryggt och enkelt båtägande börjar alltid med att du som båtägare vet hur din båt mår. Därför är Hälsochecken central i allt vi erbjuder. En hälsocheck av din båt innebär en övergripande analys av din båts viktigaste delar med tillhörande åtgärdsplan. Du väljer självklart, utifrån vår rekommendation, vad du vill åtgärda, om vi ska hjälpa dig eller om du vill göra det själv. Vi vill vara säkra på att du inte råkar ut för några otrevliga överraskningar.

Bud_helkropp_verktyg_färg

Vad ingår?

Bud hjälper dig att gå igenom din båt via digitala checklistor för dem mest kritiska punkterna i din båt. Vilka dem mest kritiska punkterna är bygger på erfarenhet från båtbesiktningsspecialist samt incidentdata från sjöassistans, sjöräddningssällskapet samt försäkringsbolag. När du genomfört analysen av din båt så bokar du ett digital rådgivningstillfälle på 30 minuter med en BoatBuddies expert för att diskutera vilka åtgärden som behöver genomföras och erhålla rekommendationer på hur du får bättre koll på din båt.

HUR GÅR DET TILL?

Genomför analysen av din båt med hjälp av Buds tips och checklista i appen. Välj sedan om du vill köpa tjänsten separat eller om du vill uppgradera ditt abonnemang till Styrman eller Kapten där en digital rådgivning ingår i abonnemanget.

Vad kostar det?

Uppgradering av abonnemang från 99 kronor/månad
Boka Digital rådgivning som separat tjänst 995 kronor

Boka digital rådgivning

beställ båttransport

Kontakta oss