koll på båten!

För majoriteten båtägare är båten, tillsammans med hemmet och bilen, en av de mest värdefulla ägodelarna i hushållet. Men till skillnad från hemmet och bilen så är det inte lika självklart att se till att båten verkligen är trygg där den ligger. Båten, som dessutom under många månader över året, ligger oövervakad både på land och i vattnet. Hur vet du som båtägare att båten mår bra och är trygg? Att vattennivån inte har stigit till oroande nivåer? Att batteriet inte har laddat ur? Att den inte är stulen?Det enkla svaret på de frågorna är att du inte vet.

Om inte båten är uppkopplad eller smart som det också heter. För om den är uppkopplad kan du följa din båt i mobilen och till och med få notiser om något inte står rätt till innan skadan blir för stor. Båten larmar själv för att du ska undvika otrevliga överraskningar.Med BoatBuddies stabila och pålitliga lösning ser vi till att du som båtägare alltid har koll på båten. Båten är alltid uppkopplad och du har möjlighet att titta till den dygnet runt, året om. Du behöver inte oroa dig i onödan utan båtägandet blir enklare helt enkelt.

Värdefull merförsäljning när ni som återförsäljare säljer eller servar era kunders båtar. Nedan ingår i paketet:

  • All viktig sensordata från båten på ett och samma ställe
  • Aktiva larm innan det blir stora problem
  • Integrerad logg- & servicebok för bättre och enklare dokumentation
  • 3 års medlemskap för kund inklusive: Sensorer Datatrafik BoatBuddies app Installation
  • BoatBuddies mobila team levererar och installerar hos er direkt, ni behöver varken addera resurser eller kompetens Installation är valfritt – ni kan tillhandahålla tjänsten själva
  • boatbuddies.se/installationsinstruktioner-for-smart-bat/

Kontakta oss