HUR ALLTING BÖRJADE

BoatBuddies startades av ett gäng kompisar med ett gemensamt intresse: båtliv.
Lika mycket som vi älskade att vara ute på sjön lika mycket upplevde vi också svårigheter med att få hjälp när det behövdes oavsett om det handlade om tjänster eller om tips och råd. Båtvärlden kändes exkluderande och att kundens bästa inte alltid var i fokus. Vi tyckte också att det var märkligt att det var svårt att få fram vettig information på begagnade båtar trots att det handlade om stora summor som skulle betalas. Eller att man inte tagit tillvara på hur man kan använda modern teknik till en rimlig summa för att underlätta för båtägaren att ha koll på sin båt. 

Det var allt detta och ännu mer som fick oss att starta Sveriges första digitala marina där vi tillsammans med hamnkapten Bud kan hjälpa er båtägare med ovan utmaningar och frågeställningar. Och det här är bara början. Vi har många fler idéer på hur vi kan se till att ni som båtägare får ännu mer tid och njut på sjön. 

Välkommen in – 
hos oss är det alltid säsong

The Boatbuddies

Bud only face

HAMNKAPTEN bud

Möt vår hamnkapten Bud – uppvuxen i skärgården och med havet i blodet. Under hela uppväxten tog Bud varje chans att följa med trålare för att fiska och få uppleva friheten till sjöss. Och så snart han var klar med skolan var han ivrig att komma iväg. Men nu lockade haven ännu längre bort. Kärleken till havet tog honom över hela världen i sol, vind, regn och blåst. I medvind och motvind. Med vänner för livet. Och han har älskat varje sekund. Bud vet att med små medel kan man maximera sitt sjöliv oavsett om du är seglare, motorbåtsfantast, nybörjare eller erfaren sjöbjörn. Och nu vill han erbjuda all sin kunskap, erfarenhet och passion till så många båtägare som möjligt för ett rikare och enklare sjöliv.

Göran Strandberg

Erfaren ledare och investerare med rötter inom IT-sektorn, bilbranschen samt e-handel. Bil- och båtfantast med en förkärlek till skärgården.

ALEXANDER NOVELLA

Erfaren affärsutvecklare och entreprenör i sin roll som konsult och även i linjen som eftermarknadschef på Sveriges tredje största bilåterförsäljare. Engagerad båtägare, skidåkare och surfskientusiast.

Johan Nodby

Erfaren ledare med gedigen erfarenhet för såväl strategisk som operativ kunskap inom detaljhandel. Fokus på strategiskt utvecklings- och förändringsarbete. Hängiven båtmänniska.

 

Mikael Balke

Produktutvecklare med fokus på teknik.
Mångsysslare med bred erfarenhet inom R&D automation. Svag för havet med passion för segling och surfing.

Johan Windahl

Lång erfarenhet inom IT-utveckling med skarpt öga för affärer.

Skid- och träningsfantast.

SUSANNE KAMIL

Mångårig erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och affärsutveckling inom både upplevelse- samt bilindustrin. Alltid 100% kundfokus. Båtmänniska, skidåkare och yogafantast.

VIKTOR HÄGGANDER

Projektledare med gedigen erfarenhet av att använda teknik för att utveckla affärer. Skidåkare och båtmänniska som är uppväxt i segelbåt längs västkusten.

 

jan josephson

Erfaren ledare med gedigen erfarenhet för såväl strategisk som operativ kunskap inom detaljhandel. Fokus på strategiskt utvecklings- och förändringsarbete. Hängiven båtmänniska.