SKROVBEHANDLING

Med hjälp av innovativa, och för båtmarknaden nya, produkter skapar vi en slitstark försegling av gel- och topcoatytor. Förseglingen ger en högglansig och smutsavvisande yta som är antistatisk. Vår rekommendation är att utföra en skrovvård varannan säsong för allra bästa resultat, det vill säga en toppfräsch och högglansig båt. Vi har även stor erfarenhet i att laga gel- och topcoat skador. Dessa offereras separat där avgör om och vilka som ska åtgärdas.

vad ingår?

hur går det till?

Vårt mobila team kommer dit du har din båt uppställd. I dagsläget finns vi inom Storstockholm, uppskattningsvis från Södertälje till Norrtälje. Vi gör ovan punkter och efter genomfört arbete går vi även igenom med dig som båtägare hur du bäst underhåller skrovet så att det fortsätter vara högblankt. Ligger din båt redan i sjön? Inga problem, vårt team löser skrovvården även med flytande underlag.

vad kostar det?

Vi tar betalt per kvadratmeter skrov. Kontakta oss för en offert.

Observera att du behöver ladda ner appen BoatBuddies i antingen App Store eller Google Play samt bli medlem för att kunna beställa våra olika typer av tjänster. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om våra medlemskap samt ladda ner appen.