SMART BÅT

Att ha koll på sin båt även när man inte är på plats skapar trygghet och sänker risken för olyckor och otrevliga överraskningar. Därför har vi utvecklat en tjänst som möjliggör att du får koll på de viktigaste händelserna i din båt dygnet runt, året runt i mobilen tack vare BoatBuddies app. 

VAD INGÅR?

Vi gör din båt smart genom koppla upp din båt så att du kan övervaka din båt dygnet runt och agera på kritiska händelser och eventuella larm

HUR GÅR DET TILL?

När du tecknar abonnemangsform Kapten så får du hårdvara som du installerar själv på din båt. Hårdvaran innehåller sensorer för att mäta ovan nämnda parametrar med tillhörande larm. Du har tillgång till all båtdata via BoatBuddies app. Behöver du hjälp med installation av hårdvara väljer du detta som tillval när du uppgraderar abonnemanget i appen.

Observera att du behöver ladda ner appen BoatBuddies i antingen App Store eller Google Play samt bli medlem för att kunna beställa våra olika typer av tjänster. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om våra medlemskap samt ladda ner appen.