C-station

I samarbete med det svenska företaget Cstation har vi möjlighet att hjälpa dig att öka styrförmågan på din båt och ta bort onödiga stressmoment genom att koppla samman gas, växel samt bogpropeller i en och samma elektroniska joystick. Enklare att styra och ett helt nytt sätt att köra båt.

Ökad styrförmåga

I de tuffaste situationer vill vi hjälpa dig som båtägare att manövrera din båt med större självförtroende och kontroll.

I samarbete med det svenska företaget Cstation har vi möjlighet att hjälpa dig att öka styrförmågan på din båt och ta bort onödiga stressmoment genom att koppla samman gas, växel samt bogpropeller i en och samma elektroniska joystick. Enklare att styra, helt enkelt.

Det finns även tilläggsfunktioner i form av Key-less, dubbla dödmansgrepp samt trollingfunktion med plus och minus reglering där du gör mindre korrigeringar av varvtal liknande det som finns i de flera nyare bilar med farthållare.

Eftersom vi arbetar direkt med Cstation, som utvecklar och tillverkar

joysticken, så eliminerar vi mellanhänder och kan därmed erbjuda er attraktiva priser.

Vi har även möjlighet att hjälpa dig med installation av bogpropeller vid behov. Vi samarbetar med Vetus.

Se mer här.

Hur går det till?

Vi börjar med en konsultation för att hitta bästa lösningen för dig och din båt. Du får en offert givet tidigare konsultation. Vi bokar en tid för installation där vårt mobila team kommer dit du har din båt uppställd. I dagsläget finns vi inom storstockholm, uppskattningsvis från Södertälje till Norrtälje. Efter installation ingår även en överlämning med genomgång av systemet och där du har möjlighet att ställa frågor.