Loggen

Den digitala loggen gör det enkelt och smidigt för dig som båtägare att ha ordning både på kvitton, viktiga papper och information om din båt. I loggen hittar du dessutom Dagboken som gör det möjligt att spara härliga semesterminnen om rutten och människorna som du delade din tid med. 

Dagbok

I Dagboken har du möjlighet att spara dina semesterminnen digitalt. Skapa ett inlägg genom att fylla i hur rutten såg ut, när ni gjorde den och fyll på med egen text kring exempelvis besättningen. Du kan även spara upp till nio foton tillsammans med din resa. 

service & underhåll

Papperspärmar i all är men nu kan du samla alla kvitton och papper kring din båts underhåll, reparationer, uppdateringar samt annan viktig information på ett och samma ställe. Välsorterat efter datum i mobilen så att du alltid har med dig informationen. Värdefullt och uppskattat den dagen då du ska sälja båten. 

Observera att du behöver ladda ner appen BoatBuddies i antingen App Store eller Google Play samt bli medlem för att kunna använda våra olika typer av tjänster. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om våra medlemsskap samt ladda ner appen.